De beste all-round motorhelmen 2023: een review van Shoei, Schuberth en Arai.

Motorhelmen

Als motorrijder weet je dat een goede helm essentieel is voor je veiligheid op de weg. Maar welke helm moet je kiezen? In deze review bespreken we de beste all-round motorhelmen op de markt: de Shoei GT-Air II, de Schuberth C4 Pro en de Arai Tour-X4.

Shoei GT-Air II

De Shoei GT-Air II is een comfortabele helm die uitstekend presteert in verschillende weersomstandigheden. Het heeft een aerodynamisch ontwerp en is voorzien van een geïntegreerd zonnevizier en ventilatiesysteem. De helm heeft ook een uitneembare en wasbare binnenvoering, waardoor hij gemakkelijk schoon te houden is. De Shoei GT-Air II is beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je er zeker een vindt die bij jouw stijl past.

Schuberth C4 Pro

De Schuberth C4 Pro is een stille helm die uitblinkt in comfort en veiligheid. Het heeft een aerodynamisch ontwerp en is voorzien van een antikras vizier, geïntegreerd zonnevizier en ventilatiesysteem. De helm heeft ook een antibacteriële en vochtafvoerende binnenvoering die verwijderbaar en wasbaar is. De Schuberth C4 Pro is beschikbaar in verschillende kleuren en maten, en is een geweldige keuze voor rijders die lange afstanden afleggen.

Arai Tour-X4

De Arai Tour-X4 is een hoogwaardige helm die geschikt is voor alle weersomstandigheden. Het heeft een aerodynamisch ontwerp en is voorzien van een Pinlock vizier, geïntegreerd zonnevizier en ventilatiesysteem. De helm heeft ook een verwijderbare en wasbare binnenvoering die is behandeld met een antibacteriële coating. De Arai Tour-X4 is beschikbaar in verschillende kleuren en maten, en is een favoriete keuze onder avontuurlijke rijders.

Conclusie motorhelmen

Alle drie de helmen hebben hun eigen voordelen en zijn geweldige keuzes voor all-round rijders. De Shoei GT-Air II presteert uitstekend in verschillende weersomstandigheden, de Schuberth C4 Pro is een stille en comfortabele helm en de Arai Tour-X4 is geschikt voor alle weersomstandigheden en is favoriet bij avontuurlijke rijders. Ongeacht welke helm je kiest, vergeet niet om de juiste maat te kiezen en altijd beschermende kleding te dragen tijdens het rijden.

Plaats een reactie