Telefoonhouders voor op de motor

Een telefoonhouder is een handig accessoire voor motorrijders. Het maakt het mogelijk om je telefoon veilig op je motor te bevestigen, zodat je handsfree kunt bellen of muziek kunt luisteren. Er zijn veel verschillende telefoonhouders op de markt, maar het is belangrijk om een houder te kiezen die past bij je motor en je telefoon.

Hier is een top 3 van de beste telefoonhouders voor op de motor:

dus lets go

RAM Mount X-Grip telefoonhouder

De RAM Mount X-Grip is een universele telefoonhouder die op een verscheidenheid aan oppervlakken kan worden bevestigd, waaronder het stuur, het dashboard en de tank. De X-Grip heeft een verstelbare klem die je telefoon stevig vasthoudt, zelfs tijdens ruige rijomstandigheden.

Quad Lock telefoonhouder

De Quad Lock is een andere universele telefoonhouder die op een verscheidenheid aan oppervlakken kan worden bevestigd. De Quad Lock heeft een unieke sluiting die je telefoon stevig vasthoudt, zelfs tijdens ruige rijomstandigheden. De Quad Lock is ook waterdicht, zodat je je telefoon ook in natte weersomstandigheden kunt gebruiken.

Scosche Magic Mount telefoonhouder

(nu voor een lekker prijsje! )

De Scosche Magic Mount is een magneethouder die op een verscheidenheid aan oppervlakken kan worden bevestigd. De Magic Mount heeft een sterke magneet die je telefoon stevig vasthoudt, zelfs tijdens ruige rijomstandigheden. De Magic Mount is ook waterdicht, zodat je je telefoon ook in natte weersomstandigheden kunt gebruiken.