Een nieuwe Kentekenplaat : met de top service van John !

Ola! Vorige week haalde ik m’n fiets  (The one that got away: Kawasaki Z900) uit de schuur om naar een afspraak te gaan en tot mijn grote verbazing ontdekte dat mijn kentekenplaat en niet meer op zat. Dat kan maar 1 ding beteken: ik heb zo sportief gereden, dat de kentekenplaat er magisch afgesprongen is. okay okay, aannemelijker is dat het door iemand gestolen was, maar goed, het zat er niet meer op. Wat te doen ?

Eerste stap

Logischerwijs sloeg mijn verbazing door in blinde paniek en eenmaal bedaard, heb ik eerst drifig mijn hele schuur onderste bovengehaald en doorzocht ik alles wat ik kon om mijn vermiste kentekenplaat terug te vinden.
Helaas zonder succes. Maar tot mijn verbazing kwam ik tijdens mijn zoektocht wel iets anders tegen: mijn lang verloren gewaande visor cleaner van NikWax. Top, geluk bij een ongeluk!  Dus was het tijd om een nieuwe te regelen…

Tweede stap

De eerste stap was contact opnemen de politie om het verlies van mijn kentekenplaat te melden. Zij adviseerden me om de RDW te bellen om een nieuwe aan te vragen. Maar dat bleek een behoorlijke uitdaging. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en uiteindelijk verwees de RDW me naar wittekentekenplaat.nl in Velsen-Noord, een partij die kentekenplaten kon drukken

Derde stap

Eenmaal aangekomen bij wittekentekenplaat.nl werd ik vriendelijk begroet door John, een interessante man, vergezeld door zijn trouwe metgezel, een witte Johnson Bulldog.

John bleek een spraakwaterval te zijn en hij vertelde me dat z’n hond inmiddels 3 honden had doodgebeten, wel heel lief voor mensen had en dat alle lidtekens kwamen door vervelende vliegen in zijn huis in Spanje, dat huis had hij lang geleden gekocht van alle cryptobeleggingen die hij deed, hij lid was van allerlei motor instituten en over zijn eigen motorrace-ervaringen, zijn opgevoerde motoren, waar hij met snelheden tot wel 300 km/u scheurde.

Als kers deelde John ook het verhaal van zijn eigen ongeluk met een Harley-Davidson, waarbij hij meerdere gebroken wervels opliep en zelfs in coma raakte…

Service John, een mooiere en betere kentekenplaat!

ik was inmiddels al vergeten waarom ik daar was en uiteindelijk bracht ik zo’n twee uur doormet John bij wittekentekenplaat.nl en het kentekenplaatje zelf? Dat was binnen 4 minuten geprint en bevestigd. Maar wat het voor mij naast de gezelligheid nog mooier maakte, was dat John zo overtuigd was van de lelijkheid van mijn kentekenplaathouder dat hij deze ter plekke verwijderde… wacht, ho stop.

Nope, John ging ongestoord door en bevestigde hij mijn nieuwe kentekenplaat met gekleurde popnagels direct op de standaard. Dit was een daad van service en enthousiasme dat geniaal is en het resultaat was dat, mijn kenteken er beter op zit, er beter uit ziet en ik er wat mooie anectodes bij heb en een kentekenplaatleverancier voor het leven. THANKS JOHN!

Nu even iets waar jij echt wat aan hebt

Als jij ooit in dezelfde situatie terechtkomt waarin je je kentekenplaat verliest, wil ik je graag wat praktisch advies geven.
Ten eerste, meld het meteen bij de politie. Ze kunnen je helpen met de juiste stappen en je adviseren over de vervolgstappen. Vervolgens is het verstandig om contact op te nemen met de RDW om een nieuwe kentekenplaat aan te vragen. Ze kunnen je doorverwijzen naar erkende partijen die de platen kunnen produceren, zoals wittekentekenplaat.n in Velsen-Noord.

Maar nog belangrijker: maak die reis naar Velsen-Noord en ervaar zelf de vriendelijke service van John en zijn witte Johnson Bulldog. Je zult niet alleen met een nieuw gemonteerde kentekenplaat terugkeren, maar ook met een verhaal om te koesteren. Vergeet niet om altijd waakzaam te zijn en de juiste maatregelen te nemen om je motor en kentekenplaat te beschermen.

Keep the rubber side down | Neil

Kentekenplaat motor gestolen achterzijde