regen

motorrijden in de regen of met een nat wegdek, hoe moet dat?

Hey jij daar, ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en je motor in de regen te berijden? Laat een beetje regen je niet afschrikken, want met de juiste kennis en vaardigheden kun je nog steeds een geweldige rit hebben. Hier zijn wat praktische tips om je te helpen je rijstijl, voertuigbeheersing en handelingen te verbeteren wanneer je met je motor in de regen rijdt.

Honda

Honda’s Revolutionaire Stap: 30 nieuwe elektrische Motoren in 2030

Honda, reeds een dominante kracht in de motorfiets industrie, heeft een ambitieuze aankondiging gedaan die de toekomst van elektrische mobiliteit zal vormgeven. Tegen 2030 zal Honda maar liefst 30 nieuwe elektrische motorfietsmodellen introduceren. Deze aankondiging is een duidelijk signaal van Honda’s toewijding aan innovatie en duurzaamheid.

Horwin

Interview met Mr. Wendsor Zhou – Founder & CEO of HORWIN

Afgelopen week hebben wij vanuit BIJCK World een exclusief interview mogen doen met Mr. Wendsor Zhou – CEO van HORWIN Inc, tijdens EICMA 2023 waarin wij vragen konden stellen over de revolutionaire stap in de elektrische mobiliteitssector. HORWIN, zoals zij zelf aangeven een pionier in e-motoren en mobiliteit innovatie, heeft een aantal grensverleggend product ontwikkelingen onthuld in samenwerking met de veelgeprezen custom motorbouwer: Arjan van den Boom. 

Horwin EICMA 2023

HORWIN Press Event at EICMA 2023

HORWIN began with a bold ambition: to redefine personal transport by developing sustainable EV technology, moving people further and faster with less energy and zero emissions.